Alcoholvrij bierpakket

Verras je personeel en geef een alcoholvrij bierpakket. Bekijk de mogelijkheden.

Alcoholvrij bierpakket

Alcoholvrij bierpakket bestellen?

Op zoek naar een leuke en originele manier om je personeel of klantenrelaties in het zonnetje te zetten? Geef dan een gepersonaliseerd alcoholvrij bierpakket cadeau. Door het toevoegen van producten in jouw huisstijl of een leuk bericht wordt het geefmoment onvergetelijk. Zo krijgen je klanten en medewerkers gegarandeerd een positief gevoel en laat je zien dat je ze waardeert. Wij bieden alcoholvrije bierpakketten met alle denkbare smaakcombinaties, zo is er voor iedereen een perfecte samenstelling. Geef het custom made alcoholvrije bierpakket cadeau tijdens de feestdagen of gewoonweg als extra attentie.  

alcoholvrij bierpakket

Uitgebreide keuze in het alcoholvrije bierpakket

Je wilt jouw alcoholvrije bierpakket natuurlijk samenstellen met de beste bieren. Wij werken nauw samen met uitstekende brouwers uit verschillende streken. Hierdoor kunnen wij een ruim aanbod bieren en snelle leveringen garanderen. Wij vinden maatwerk erg belangrijk. In overleg met jou maken we vrijwel alles mogelijk en kan er van alles toegevoegd worden aan het alcoholvrije bierpakket.

Geen zorgen

Zodra je een alcoholvrij bierpakket hebt besteld, hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Wij verzorgen de rest. We leveren de bierpakketten op de gewenste tijd en plek. Wil je de bierpakketten gelijk bij de ontvangers laten bezorgen? Dat kan ook. Wij doen er alles aan om het je zo gemakkelijk mogelijk te maken. Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag je mee naar de mogelijkheden.

Custom alcoholvrij bierpakket

Kun jij niet wachten om je personeel te verrassen met een alcoholvrij bierpakket? Stel dan een gepersonaliseerd bierpakket samen. Wij hebben een passie voor bier en zorgen ervoor dat jij het mooiste maatwerk alcoholvrije bierpakket ontvangt. Wil je een alcoholvrij bierpakket bestellen of wil je weten wat wij voor je kunnen doen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag.

Levering

Wanneer je jouw alcoholvrij bierpakket hebt besteld, verzorgen wij de rest. Zo leveren we de speciaalbier pakketten keurig op tijd op een door jou geselecteerd adres naar keuze. Wil je het pakket liever rechtstreeks thuis laten bezorgen bij de ontvangers? Dat is ook mogelijk. We helpen je graag met al je vragen en wensen, ook als je jouw bierpakket volledig zelf samen wilt stellen en wilt afwijken van bovenstaande keuzes. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken.

 

Ook zo’n zin om een speciaalbier pakket samen te stellen en te bestellen?

Je kunt gemakkelijk jouw wensen doorgeven en dan nemen wij contact met je op!