Geef een bierpakket met kerst

Geef een bierpakket met kerst

Heb jij al eens nagedacht over het geven van een bierpakket met kerst? Kerst is een gezellige en bijzondere periode. Hét moment om jouw werknemers te verrassen met een origineel kerstpakket en hen jouw waardering te laten blijken. Met nog maar drie maanden te gaan wordt het tijd om het pakket van dit jaar samen te stellen. En wat is er leuker dan een speciaalbier kerstpakket?

Bierpakket kerst

Stel jouw speciaalbier kerstpakket samen

Een kerstpakket met speciaalbieren is nóg leuker wanneer het persoonlijk is. Maar hoe maak je zo’n pakket persoonlijk? We geven je graag wat inspiratie voor het samenstellen van jouw speciaalbier kerstpakket:

Hapje erbij?

Voeg borrelhapjes toe. Dit geeft niet alleen een leuke uitstraling aan het pakket, maar maakt de beleving van een speciaalbiertje nóg completer voor de ontvanger.

Gepersonaliseerde borrelplank

Voeg een gepersonaliseerde borrelplank toe. Want borrelplanken kun je nooit genoeg hebben, toch?

The game is on

Heb je al eens gedacht aan het toevoegen van een kaartspel met het logo van jouw bedrijf? Tijdens een borrelavondje komen een speciaalbiertje en een lekker hapje natuurlijk goed van pas, maar een kaartspelletje maakt de sfeer helemaal compleet.

Een customized bierpakket met kerst

Kun jij niet wachten om jouw werknemers, klanten of dierbaren te verrassen met heerlijke speciaalbieren, hapjes en andere extra’s? Stel dan gauw jouw kerstpakket samen. Bij Speciaalbiergeschenkpakketten.nl denken we graag met je mee over de lekkerste combinaties speciaalbieren, de leukste toevoegingen en een mooie verpakking van jouw pakketten. Neem contact met ons op via info@speciaalbierkerstpakketten.nl of bel naar 076 – 82 00 206 en ontdek wat wij voor je kunnen betekenen!