Over ons

Ontdek meer over Speciaalbiergeschenkpakketten.nl

Over ons

Over ons

We kunnen ons voorstellen dat je zeker wilt zijn van een betrouwbare partij achter jouw customized speciaalbierpakketten. Daarom vertellen we je graag wie wij zijn. Misschien ken je ons als organisator van het Hop On Hop Off Festival in Breda; het grootste speciaalbier- en foodtruck festival van de Benelux. 

Hop On Hop Off Festival

Het Hop On Hop Off Festival is hét evenement voor iedereen die houdt van speciaalbier en lekker eten. Met meer dan 400 verschillende bieren van 60 brouwerijen vind je gegarandeerd iets waar jouw speciaalbier-hart sneller van gaat kloppen. En laten we nu nét die heerlijke biertjes verwerken in onze speciaalbierpakketten.

Een passie voor speciaalbierpakketten

Inmiddels hebben we bij Speciaalbiergeschenkpakketten.nl in één jaar tijd zo’n 4000 speciaalbierpakketten mogen leveren. Hierna hebben we zeker niet stilgezeten; zo hebben we voor Boskalis 1000 speciaalbierpakketten mogen maken voor het personeel. Een opdracht waar we meer dan trots op zijn. Benieuwd hoeveel biertjes we inmiddels in onze speciaalbierpakketten verwerkt hebben? Zo’n 60.000 flesjes. Dat staat gelijk aan 2.500 bierkratten en 20.000 liter speciaalbier. 

Bierpakket bestellen?

Onze hobby werd een passie, onze passie werd een succes. Daarom zijn we nog láng niet klaar met het maken van speciaalbierpakketten en willen we je graag helpen met de mooiste maatwerk bierpakketten. Geef vandaag nog je wensen aan ons door en bestel jouw speciaalbierpakketten!