Over ons

Omdat je zeker wilt zijn van een betrouwbare partij achter jouw bestelde speciaalbierpakket vertellen we graag wie wij zijn.
Je kent ons wellicht als organisator van het Hop On Hop Off Festival in Breda. Het grootste speciaalbier en foodtruck festival van de Benelux.

Aangezien de editie van 2020 en 2021 niet kon doorgaan (driemaal raden waardoor) zijn we als alternatief gestart met drie speciaalbiersurprisepakketten. Niet alleen om de bezoekers van dienst te zijn, maar ook om de gedupeerde brouwerijen een hart onder de riem te steken.
En met succes!

Inmiddels hebben we in een jaar tijd zo’n 4000 speciaalbierpakketten mogen leveren. Aardig om te vermelden is dat iemand van Boskalis een van onze pakketten zag en graag 1000 speciaalbierpakketten wilden aanbieden aan zijn personeel. Daar zeiden we geen nee tegen natuurlijk. Totaal zijn dus al 5000 pakketten met de meest uiteenlopende biersoorten besteld en afgeleverd bij onze klanten. Om een idee te krijgen, dat zijn 60.000 flesjes, 2.500 bierkratten, 20.000 liter speciaalbier!

Dat smaakte naar meer en daarom willen we graag in deze behoefte blijven voorzien.