Verras je personeel deze kerst met een speciaalbierkerstpakket

Kerstmis is voor veel werknemers én werkgevers een speciale tijd. Gezellig samenzijn met je bierda… eh … dierbaren in een sfeervolle entourage. Een speciaalbier maakt dat gevoel extra speciaal en compleet. Voor al die levensgenieters en/of liefhebbers hebben wij nu  verleidelijke speciaalbierkerstpakketten!

Verras je personeel deze kerst eens met wat anders… Met een speciaalbierkerstpakket
lukt dat gegarandeerd!

Kerstmis is voor veel werknemers én werkgevers een speciale tijd. Gezellig samenzijn met je bierda… eh … dierbaren in een sfeervolle entourage. Een speciaalbier maakt dat gevoel extra speciaal en compleet. Voor al die levensgenieters en/of liefhebbers hebben wij nu verleidelijke speciaalbierkerstpakketten!

Speciaalbierkerstpakketten

Als werknemer waardeer je het dat jouw werkgever extra aan je denkt tijdens de kerstperiode. En jij als werkgever weet dat ook. Dus wil je iets speciaals doen voor al die mensen die zich altijd zo voor je inzetten en speel je dit jaar écht voor kerstman. Een kerstpakket met speciaalbieren zorgt gegarandeerd voor een feeststemming!

Van extreem licht tot buitengewoon donker
Een trappist, porter of Russian Imperial Stout(RIS)? Of liever iets fris zoals een saison, IPA of weizen? Wij kunnen kerstpakketten leveren met alle denkbare speciaalbiercombinaties omdat smaken nu eenmaal verschillen. In kleine oplagen, maar ook als je 2000 mensen in dienst hebt. Omdat wij rechtstreeks contact met tientallen brouwerijen hebben zijn wij dé specialist waar het gaat om kerstpakketten met speciaalbier.

Alleen voor mannen?
Nou, nee hoor. Steeds meer vrouwen ontdekken dat (speciaal)bier ook lekker is. Sterker nog, wie wel eens een speciaalbierfestival bezoekt weet dat het percentage aanwezige dames in de loop der tijd flink is toegenomen. Daarnaast zien we steeds meer brouwende vrouwen. Er is zelfs een brouwerij met de naam Gebrouwen door Vrouwen. Uiteraard zijn hun bieren ook leverbaar als kerstgeschenk.

Alcoholarm/-vrij bier
Omdat niet iedereen alcohol wil of mag drinken hebben wij ook diverse alcoholarme en alcoholvrije speciaalbieren in ons assortiment. Informeer even naar de mogelijkheden, zeker als je Bob bent.

Custom made speciaalbierkerstpakket
Met jouw bedrijfsnaam erop wordt het kerstpakket nóg specialer. Ook dat kunnen wij voor je regelen. Op de doos je bedrijfslogo en een kerstboom erop? Geen probleem. Bierglas, bierviltje, borrelplank, bieropener en kaartspel met jouw logo? Dat en nog veel meer kunnen we ook regelen.

Levering
Hoe je je speciaalbierkerstpakket ook wilt hebben, wij zorgen dat het aan al je wensen voldoet. Jij plaatst je bestelling en wij verzorgen de rest. Zo leveren we de bestelde bierpakketten keurig op tijd op één door jou geselecteerd adres naar keuze. Rechtstreeks thuis laten bezorgen bij je medewerkers behoort ook tot de mogelijkheden. Daarbij geldt: de eerste besteller heeft zijn pakket sneller.

Ho, ho, ho. Wat kost dat?
Aangezien onze speciaalbierkerstpakketten maatwerk zijn kunnen we geen standaard prijslijst laten zien. Prijzen zijn afhankelijk van jouw wensen waarbij we voor ieder budget een pakket kunnen samenstellen. We adviseren je om contact op te nemen zodat we voor jouw specifieke pakket een offerte uit kunnen brengen.

Doe eens vet en bestel hier je speciaalbierkerstpakket

20210601-_RVK6596
20210601-_RVK6586kopie
Foto Proostpakket Boskalis NL (002)
DSC_0126kop
DSC_0158kop
Foto HOHO bierpakket deel IIkop

Contact

Ook zo’n zin om een speciaalbierkerstpakket samen te stellen en te bestellen?
Je kunt op diverse manieren je bestelling plaatsen.