Kerstpakketten

Verras je personeel deze kerst met een speciaalbierkerstpakket
Kerstpakketten

Kerstpakket bestellen?

Bij Speciaalbiergeschenkpakketten.nl begrijpen we dat jij de mooiste kerstpakketten voor jouw werknemers, klanten of dierbaren wilt bestellen. Daarom helpen wij je graag met het samenstellen van een heerlijk bier kerstpakket. Of je het nu persoonlijk wilt maken met een leuke boodschap óf je het extra bourgondisch wilt maken met de lekkerste hapjes: alles is mogelijk. Stel jouw kerstpakket samen met de beste biertjes van onze brouwers en verras de ontvanger met een geschenk om van te genieten!

Speciaalbierkerstpakketten

Een kerstpakket ontvangen tijdens de kerstperiode geeft vaak een gevoel van warmte, waardering en positiviteit. Als gever is het dan ook extra leuk om een persoonlijk en origineel kerstpakket te geven. Daarom kun je bij ons de mooiste bier kerstpakketten bestellen. Een kerstpakket met speciaalbieren zorgt namelijk gegarandeerd voor een feeststemming! Daarnaast kan de ontvanger extra genieten van de feestdagen met heerlijke speciaalbiertjes en de lekkerste hapjes. 

We bieden 2 verschillende speciaalbier kerstpakketten aan. Minimale bestelhoeveelheid is 25 pakketten. Ook voor kleinere oplage hebben we mooie pakketten. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  

Speciaalbier Kerstpakket Proef:

– 12 verschillende speciaalbieren van 12 verschillende brouwers;
– Proefglas;
– Bierviltjes bedrukt met jouw bedrijfslogo of afbeelding;
– Flyer met uitleg over de 12 speciaalbieren;
– Alles verpakt in een stevige doos voorzien van bedrijfslogo of afbeelding;
– Indien gewenst kan een persoonlijk bedank kaartje aangeleverd worden.
Prijs €34,50 excl btw

Speciaalbier Kerstpakket Borrel:

– 16 verschillende speciaalbieren van 16 verschillende brouwers;
– Proefglas;
– Bierviltjes bedrukt met jouw bedrijfslogo of afbeelding;
– Houten borrelplank gegrafeerd met bedrijfslogo (zwart);
– Franse droge gerookte worst 170 gram;
– Flyer met uitleg over de 16 speciaalbieren;
– Alles verpakt in een stevige doos voorzien van bedrijfslogo of afbeelding;
– Indien gewenst kan een persoonlijk bedank kaartje aangeleverd worden.
Prijs €52,50 excl btw

Levering

Wanneer je jouw kerstpakket hebt besteld, verzorgen wij de rest. Zo leveren we de speciaalbierpakketten keurig op tijd op een door jou geselecteerd adres naar keuze. Wil je het pakket liever rechtstreeks thuis laten bezorgen bij de ontvangers? Dat is ook mogelijk. We helpen je graag met al je vragen en wensen, ook als je jouw kerstpakket volledig zelf samen wilt stellen en wilt afwijken van bovenstaande keuzes. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken.

Speciaalbier Kerstpakket Op Maat

Wil jij een uniek speciaalbier kerstpakket op maat samenstellen? Ontdek dan onze mogelijkheden. Bierglas, bierviltje, borrelplank, bieropener of kaartspel met jouw logo? Dat en nog veel meer regelen we graag voor je. Zelf samenstellen kan al vanaf 20 stuks.

Van extreem licht tot buitengewoon donker

Een trappist, porter of Russian Imperial Stout(RIS)? Of liever iets fris zoals een saison, IPA of weizen? Wij leveren kerstpakketten met alle denkbare speciaalbiercombinaties omdat smaken nu eenmaal verschillen. In kleine oplagen, maar ook als je 2000 mensen in dienst hebt. Omdat wij rechtstreeks contact met honderden brouwerijen hebben zijn wij dé specialist als het gaat om kerstpakketten met speciaalbier.

Alleen voor mannen?

Nou, nee hoor. Steeds meer vrouwen ontdekken dat (speciaal)bier ook lekker is. Sterker nog, wie wel eens een speciaalbierfestival bezoekt weet dat het percentage aanwezige dames in de loop der tijd flink is toegenomen. Daarnaast zien we steeds meer brouwende vrouwen. Er is zelfs een brouwerij met de naam Gebrouwen door Vrouwen. Uiteraard zijn hun bieren ook leverbaar als kerstgeschenk.

Ook zo’n zin om een speciaalbierkerstpakket samen te stellen en te bestellen?

Je kunt gemakkelijk jouw wensen doorgeven en dan nemen wij contact met je op!