Belgisch bierpakket

Verras je personeel en geef een Belgisch bierpakket. Bekijk de mogelijkheden.

Belgisch bierpakket

Belgisch bierpakket bestellen?

Wil je jouw personeel of klantrelaties verrassen met bier van hoge kwaliteit? Kies dan voor een Belgisch bierpakket. Naast de goede smaak van het Belgisch bier maak je dit pakket nog specialer door het te personaliseren. Voeg een persoonlijke boodschap toe of bedruk het pakket met het logo van jouw bedrijf. Bij Speciaalbiergeschenkpakketten.nl is alles mogelijk. Wij denken graag met je mee over de lekkerste combinaties Belgische bieren en de leukste verpakking en persoonlijke toevoegingen voor jouw pakketten. Door het geven van een custom-made Belgisch bierpakket weet je zeker dat jouw klantrelaties en personeel zich gewaardeerd zullen voelen. Leuk om te geven tijdens de feestdagen of als spontane verrassing!

Belgisch bierpakket

Belgisch bierpakket samenstellen?

Veel bierdrinkers zijn het er wel over eens. Belgisch bier is het lekkerste en beste bier dat bestaat. Door de volle smaak is het bier goed te combineren met verschillende gerechten. Er is een ruime keus uit Belgische bieren en smaken verschillen nu eenmaal. Daarom helpen we je graag met samenstellen van het ideale Belgische bierpakket. Door onze nauwe banden met de beste brouwers uit verschillende streken kunnen wij diverse Belgische speciaalbieren aanbieden. Wil je naast Belgische bieren ook graag biertjes vanuit andere streken toevoegen aan jouw pakket? Dat kan natuurlijk ook. Zo combineer je een aantal Belgische bieren met lokale speciaalbieren. Naast ons Belgisch bierpakket bieden we ook andere bierpakketten aan. Bekijk eens ons alcoholvrije bierpakket of ons Blond bierpakket.

Snel geleverd

Interesse in het bestellen van een Belgisch bierpakket? Dan ben je bij Speciaalbiergeschenkpakketten.nl op de juiste plek. Wij hebben een passie voor bier. Inmiddels hebben we al duizenden pakketten op maat mogen maken voor verschillende bedrijven. En hier willen we nog jaren mee doorgaan. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de samenstelling van het bierpakket en persoonlijke toevoegingen.

Levering

Wanneer je jouw bierpakket vol met Belgisch bier hebt besteld, verzorgen wij de rest. Zo leveren we de speciaalbier pakketten keurig op tijd op een door jou geselecteerd adres naar keuze. Wil je het pakket liever rechtstreeks thuis laten bezorgen bij de ontvangers? Dat is ook mogelijk. We helpen je graag met al je vragen en wensen, ook als je jouw bierpakket volledig zelf samen wilt stellen en wilt afwijken van bovenstaande keuzes. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken.

 

Ook zo’n zin om een speciaalbier pakket samen te stellen en te bestellen?

Je kunt gemakkelijk jouw wensen doorgeven en dan nemen wij contact met je op!