Blond bierpakket

Verras je personeel en geef een Blond bierpakket. Bekijk de mogelijkheden.

Blond bierpakket

Blond bierpakket bestellen?

Een heerlijk blond biertje. Daar maak je veel mensen blij mee. Deze goudkleurige bieren passen goed bij elke gelegenheid. In een blond bier pakket vind je verschillende bieren met een rijke, heldere en lichtzoete smaak. Het alcoholpercentage ligt meestal tussen de 5,8% en 8%. Zo kun je de bieren heerlijk bij de borrel drinken, of gewoon lekker op de bank. Bij ons kun je een blond bier pakket zelf samen stellen, zo maak je iedere ontvanger blij.

Blond bierpakket

Blond bierpakket samenstellen?

Je personeel is je veel waard. Die verdienen dus best wat lekkers! Verras ze daarom met een blond bier pakket. Voor de feestdagen in een Proef of Standaard kerstpakket, of gewoonweg als extra attentie. Het is bij ons mogelijk om een blond bier pakket geheel naar eigen wens te personaliseren. Zo kies je zelf de allerlekkerste blond speciaalbiertjes en combineer je deze met een gepersonaliseerde borrelplank met jouw bedrijfslogo. Maar daar blijft het niet bij. Je kunt bij ons namelijk ook nog andere elementen toevoegen zoals een leuk kaartspel of een bieropener. Bij speciaalbiergeschenkpaketten.nl is alles mogelijk!

Speciaalbier geschenkpakket

Een van onze krachten is dat we direct contact hebben met onze brouwers. En dat zijn er nogal wat! Door het directe contact kunnen wij snel leveren. We gaan graag voor je aan de slag. Dit doen we uiteraard in goed overleg. Naast contact met de onze brouwers, vinden we contact met jou namelijk minstens zo belangrijk. Op deze manier heb jij de touwtjes in handen en ontstaat er hét blond bier pakket die je zoekt.

Blond bier pakket bestellen

Dorst gekregen? Bestel dan nu een blond bier pakket. Voor specifieke vragen of wensen kun je contact met ons opnemen. Naast speciaal bier pakketten, kun je ons ook kennen als organisator van het Hop On Hop Off Festival. Dit speciaal bier en foodtruck festival vindt plaats in Breda. Het festival vindt plaats in het eerste weekend van april. Een mooie gelegenheid voor een stukje teambuilding met jouw bedrijf!

Levering

Wanneer je jouw bierpakket vol met Blond bier hebt besteld, verzorgen wij de rest. Zo leveren we de speciaalbier pakketten keurig op tijd op een door jou geselecteerd adres naar keuze. Wil je het pakket liever rechtstreeks thuis laten bezorgen bij de ontvangers? Dat is ook mogelijk. We helpen je graag met al je vragen en wensen, ook als je jouw bierpakket volledig zelf samen wilt stellen en wilt afwijken van bovenstaande keuzes. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken.

 

Ook zo’n zin om een speciaalbier pakket samen te stellen en te bestellen?

Je kunt gemakkelijk jouw wensen doorgeven en dan nemen wij contact met je op!