Brouwerij 't IJ bierpakket

Verras je personeel en geef een bierpakket van Brouwerij ’t IJ. Bekijk de mogelijkheden.

Brouwerij ’t IJ bierpakket

Brouwerij 't IJ bierpakket bestellen?

Met een bierpakket van Brouwerij ’t IJ maak je veel mensen blij. Dit hippe Amsterdamse merk heeft een breed aanbod met verschillende biertjes. Zo heb je heerlijke IPA’s, trippels, dubbels en wit bier. Maar ook het zoetere biertje Biri is een favoriet van vele. Bij ons stel je het bierpakket van Brouwerij ’t IJ geheel zelf samen. Voor iedere ontvanger maak jij er op deze manier wat lekkers van.

Blond bierpakket

Tripel bierpakket samenstellen?

Een team vol toppers, die verras je natuurlijk graag met iets lekkers. Een bierpakket van Brouwerij ’t IJ is hier een mooi cadeau. Zeker nu de feestdagen er weer aankomen. Door het bierpakket geheel te personaliseren kun je de biertjes toevoegen die jouw personeel lekker vind. Maar daar blijft het niet bij. In een bierpakket van Brouwerij ’t IJ kun je namelijk nog veel meer toevoegen. Zo is het mogelijk om borrelhapjes in het pakket te stoppen. Maar ook andere elementen zoals een kaartspel, bieropener of gepersonaliseerd bierglas kan in het bierpakket. Met een persoonlijke attentie als deze verras je jouw personeel geheid!

Speciaal bier geschenkpakket

Samen met jou gaan we aan de slag voor het perfecte speciaal bier pakket. Hierbij zijn er vele mogelijkheden. Een voordeel van een speciaal bier pakket bestellen bij ons, is het directe contact dat wij hebben met onze brouwers. Hierdoor kunnen wij snel leveren. Maar dit persoonlijke contact hebben wij niet alleen met onze brouwers. Wij vinden persoonlijk contact met jou namelijk minstens zo belangrijk. Je kent jouw personeel zelf natuurlijk het best! Daarom gaan we in overleg met jou aan de slag met het samenstellen van het bierpakket van Brouwerij ’t IJ.

Brouwerij ’t IJ bierpakket bestellen

Zin gekregen in een lekker biertje? Dat snappen we goed. Via onze site bestel je gemakkelijk een bierpakket van Brouwerij ’t IJ. Voor vragen en specifieke wensen kun je contact met ons opnemen. Dit kan ook telefonisch via 076 – 820 02 06 of per mail via info@speciaalbiergeschenkpakketten.nl. Voor specifieke vragen over de bierpakketten voor de feestdagen kun je ons ook per mail bereiken via info@speciaalbierkerstpakketten.nl. We helpen je graag!

Levering

Wanneer je jouw bierpakket vol met bier van Brouwerij ’t IJ hebt besteld, verzorgen wij de rest. Zo leveren we de speciaalbier pakketten keurig op tijd op een door jou geselecteerd adres naar keuze. Wil je het pakket liever rechtstreeks thuis laten bezorgen bij de ontvangers? Dat is ook mogelijk. We helpen je graag met al je vragen en wensen, ook als je jouw bierpakket volledig zelf samen wilt stellen en wilt afwijken van bovenstaande keuzes. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken.

 

Ook zo’n zin om een speciaalbier pakket samen te stellen en te bestellen?

Je kunt gemakkelijk jouw wensen doorgeven en dan nemen wij contact met je op!