IPA bierpakket op maat

Verras je personeel en geef een bierpakket vol met IPA bier. Bekijk de mogelijkheden.

IPA bierpakket

IPA bierpakket bestellen?

Bij liefhebbers van een fruitig bitter biertje zal je met een IPA bierpakket veel plezier doen. De Indian Pale Ale (IPA) is een mysterieus biertje met een bijzondere smaak. En deze smaken verschillen dan ook per IPA biertje. Veel merken hebben de IPA dan ook in haar assortiment. Hierdoor heb je bij een IPA bierpakket keuze uit veel verschillende bieren. Bij ons stel je dit pakket dan ook geheel naar eigen wens samen. Voor ieder wat pils!

Blond bierpakket

IPA bierpakket samenstellen?

Met een IPA bierpakket laat je zien aan jouw personeel dat ze gewaardeerd worden. Bij ons heb je de keuze uit IPA bieren van veel verschillende brouwers. Wij hebben dan ook direct contact met al deze brouwers. Hierdoor kunnen wij een IPA bierpakket snel leveren. Naast de keuze uit vele bieren, kun je bij ons nog veel meer toevoegen aan een IPA bierpakket. Lekkere borrelhapjes of gepersonaliseerde bierglazen. Bij ons is alles mogelijk! Samen met jou gaan we aan de slag om hét bierpakket samen te stellen dat bij jouw bedrijf past.

 

Hop On Hop Off Festival

Naast bierpakketten samenstellen, houden wij ons met nog meer dingen bezig. Zo kun je ons ook kennen als organisator van het Hop On Hop Off Festival in Breda. Dit is het grootste speciaal bier- en foodtruck festival van de Benelux! In het eerste weekend van april zal dit speciaal bier festijn weer plaatsvinden. Er zijn weinig dingen zo goed voor teambuilding als collega’s naar een speciaal bier festival! Ook hier vind je heerlijke IPA bieren.

 

Bierpakket IPA bestellen

Een IPA bierpakket bestel je gemakkelijk op onze site. Voor vragen en specifieke wensen kun je contact met ons opnemen. Dit kan ook telefonisch via 076 – 820 02 06 of per mail via info@speciaalbiergeschenkpakketten.nl. Met de feestdagen om de hoek is ook een bier kerstpakket een mooi presentje. Voor meer informatie hierover stuur je snel een berichtje naar ons.

Levering

Wanneer je jouw bierpakket vol met IPA hebt besteld, verzorgen wij de rest. Zo leveren we de speciaalbier pakketten keurig op tijd op een door jou geselecteerd adres naar keuze. Wil je het pakket liever rechtstreeks thuis laten bezorgen bij de ontvangers? Dat is ook mogelijk. We helpen je graag met al je vragen en wensen, ook als je jouw bierpakket volledig zelf samen wilt stellen en wilt afwijken van bovenstaande keuzes. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken.

Ook zo’n zin om een speciaalbier pakket samen te stellen en te bestellen?

Je kunt gemakkelijk jouw wensen doorgeven en dan nemen wij contact met je op!