Jopen bierpakket

Verras je personeel en geef een Jopen bierpakket. Bekijk de mogelijkheden.

Jopen bierpakket

Jopen bierpakket bestellen?

Een speciaalbier pakket vol met bier van Jopen? Het is mogelijk. Bij Speciaalbiergeschenkpakketten.nl kan je namelijk je eigen bierpakket samenstellen. Leuk om jouw personeel of klantrelaties mee te verrassen. Een Jopen bierpakket kan dan ook altijd gepersonaliseerd worden. Denk hierbij aan het toevoegen van een leuke gadget of merchandise van jouw bedrijf. Wat jij wilt, regelen wij. Neem hiervoor contact met ons op en we bespreken graag alle mogelijkheden. Altijd gericht op jouw wensen & behoeften. Een Jopen bierpakket maken we samen!

Blond bierpakket

Jopen bierpakket samenstellen?

Je personeel is je veel waard. Die verdienen dus best wat lekkers! Verras ze daarom met een Jopen bierpakket. Voor de feestdagen in een Proef of Standaard kerstpakket, of gewoonweg als extra attentie. Het is bij ons mogelijk om een het pakket geheel naar eigen wens te personaliseren. Zo kies je zelf de allerlekkerste blond speciaalbiertjes, Tripels, IPA’s of andere speciaalbiertjes en combineer je deze met een gepersonaliseerde borrelplank met jouw bedrijfslogo. Maar daar blijft het niet bij. Je kunt bij ons namelijk ook nog andere elementen toevoegen zoals een leuk kaartspel of een bieropener. Bij speciaalbiergeschenkpaketten.nl is alles mogelijk!

Speciaalbier geschenkpakket

Een van onze krachten is dat we direct contact hebben met onze brouwers. En dat zijn er nogal wat! Door het directe contact kunnen wij snel leveren. We gaan graag voor je aan de slag. Dit doen we uiteraard in goed overleg. Naast contact met de onze brouwers, vinden we contact met jou namelijk minstens zo belangrijk. Op deze manier heb jij de touwtjes in handen en ontstaat er hét Jopen bier pakket die je zoekt.

Jopen bier pakket bestellen

Dorst gekregen? Bestel dan nu een Jopen bier pakket. Voor specifieke vragen of wensen kun je contact met ons opnemen. Naast speciaal bier pakketten, kun je ons ook kennen als organisator van het Hop On Hop Off Festival. Dit speciaal bier en foodtruck festival vindt plaats in Breda. Het festival vindt plaats in het eerste weekend van april. Een mooie gelegenheid voor een stukje teambuilding met jouw bedrijf!

Levering

Wanneer je jouw bierpakket vol met Jopen bier hebt besteld, verzorgen wij de rest. Zo leveren we de speciaalbier pakketten keurig op tijd op een door jou geselecteerd adres naar keuze. Wil je het pakket liever rechtstreeks thuis laten bezorgen bij de ontvangers? Dat is ook mogelijk. We helpen je graag met al je vragen en wensen, ook als je jouw bierpakket volledig zelf samen wilt stellen en wilt afwijken van bovenstaande keuzes. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken.

 

Ook zo’n zin om een speciaalbier pakket samen te stellen en te bestellen?

Je kunt gemakkelijk jouw wensen doorgeven en dan nemen wij contact met je op!