La Trappe bierpakket

Verras je personeel en geef een bierpakket van La Trappe. Bekijk de mogelijkheden.

La Trappe bierpakket

La Trappe bierpakket bestellen?

Genieten doe je met een La Trappe bierpakket. De in Brabant gevestigde brouwer is er voor de echte Bourgondiër. En dat proef je ook terug in de biertjes. Ben je gezellig aan het borrelen of heb je even een momentje voor jezelf? Dan is een La Trappe bierpakket de juiste partner. Bij ons personaliseer je dit La Trappe bierpakket geheel naar eigen wens. Op deze manier stel je voor iedere ontvanger het perfecte pakket samen.

Blond bierpakket

La Trappe bierpakket samenstellen?

Wanneer je hard hebt gewerkt, is even ontspannen natuurlijk ook belangrijk. Verras je personeel daarom met een La Trappe bierpakket. Zeker nu de feestdagen er weer aankomen. Bij het samenstellen van dit pakket kun je kiezen uit de vele bieren die La Trappe heeft. Maar er zijn nog veel meer opties. Zo kun je ook verschillende borrelhapjes toevoegen aan het pakket. Daarnaast is er de optie om elementen zoals gepersonaliseerde bierglazen of kaartspellen toe te voegen. Dit maakt het bierpakket persoonlijk en een mooie attentie voor jouw personeel!

Over ons

Bij speciaalbiergeschenkpakketten.nl gaan we samen met jou aan de slag. Je kunt bij ons terecht met al je vragen en wensen. Zo komen we samen tot hét La Trappe bierpakket dat je zoekt. Het hebben van goed contact is dan ook iets wat wij belangrijk vinden. Zo hebben wij ook contact met al onze brouwers. Hierdoor kunnen wij de bierpakketten snel leveren!

La Trappe bierpakket bestellen

Tijd voor een biertje! Het La Trappe bierpakket bestel je gemakkelijk op onze website. Voor vragen en specifieke wensen kun je contact met ons opnemen. Dit kan ook telefonisch via 076 – 820 02 06 of per mail via info@speciaalbiergeschenkpakketten.nl. Ook voor specifieke vragen zijn we te bereiken. We helpen je graag!

Levering

Wanneer je jouw bierpakket vol met bier van La Trappe hebt besteld, verzorgen wij de rest. Zo leveren we de speciaalbier pakketten keurig op tijd op een door jou geselecteerd adres naar keuze. Wil je het pakket liever rechtstreeks thuis laten bezorgen bij de ontvangers? Dat is ook mogelijk. We helpen je graag met al je vragen en wensen, ook als je jouw bierpakket volledig zelf samen wilt stellen en wilt afwijken van bovenstaande keuzes. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken.

 

Ook zo’n zin om een speciaalbier pakket samen te stellen en te bestellen?

Je kunt gemakkelijk jouw wensen doorgeven en dan nemen wij contact met je op!