Limburgs bierpakket

Verras je personeel en geef een Limburgs bierpakket. Bekijk de mogelijkheden.

Limburgs bierpakket

Limburgs bierpakket bestellen?

Op zoek naar het ideale Limburgs bierpakket voor jouw klantrelaties of personeel? Wij helpen graag! Je hebt de keuze uit ontzettend veel Limburgse bieren en wij ondersteunen je bij het selecteren van het ideale bierpakket. Zo kies je zelf de allerlekkerste Limburgse speciaalbiertjes en combineer je deze met een gepersonaliseerde borrelplank met jouw bedrijfslogo. Wie wilt dat nou niet?

Blond bierpakket

Waarom Limburgs bier?

Limburg en bier, het is een gouden huwelijk vol liefde en smaak. Limburg kent grote en kleine bierbrouwerijen, allemaal met hun eigen unieke bieren. Sommige brouwerijen zijn klein en experimenteel en andere hebben meters hoge brouwketels waaruit bier leveren door heel Nederland. Laat jouw personeel of klantrelaties het bier proeven waar Limburg trots op is.

Stel je eigen Limburgs bierpakket samen

Samen met jou gaan we aan de slag voor het perfecte speciaalbier pakket voor jou. Een voordeel van een speciaal bier pakket bestellen bij ons, is het directe contact dat wij hebben met onze brouwers. Dat is onze kracht. Door het directe contact kunnen wij snel leveren. We gaan graag voor je aan de slag. Dit doen we uiteraard in goed overleg. Wij hebben een passie voor bier en zorgen ervoor dat jij het mooiste Limburgs bierpakket ontvangt. Naast ons Limburgs bierpakket bieden we ook andere bierpakketten aan. Bekijk eens ons alcoholvrije bierpakket of ons Zeeuws bierpakket.

Ideaal voor elke gelegenheid

Onze speciaalbier pakketten zijn perfect voor iedere gelegenheid. Ze zijn compleet te personaliseren met bijvoorbeeld je bedrijfslogo of persoonlijke boodschap. Zo zijn ze echt voor iedere gelegenheid in te zetten. Je kan hierbij denken aan de feestdagen, behaalde bedrijfsdoelstellingen, bedrijfsjubileum en nog veel meer.

Levering van jouw bierpakket

Wanneer je jouw Limburgs bierpakket hebt besteld, verzorgen wij de rest. Zo leveren we de speciaalbier pakketten keurig op tijd op een door jou geselecteerd adres naar keuze. Wil je het pakket liever rechtstreeks thuis laten bezorgen bij de ontvangers? Dat is ook mogelijk. We helpen je graag met al je vragen en wensen, ook als je jouw bierpakket volledig zelf samen wilt stellen en wilt afwijken van bovenstaande keuzes. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken.

Ook zo’n zin om een speciaalbier pakket samen te stellen en te bestellen?

Je kunt gemakkelijk jouw wensen doorgeven en dan nemen wij contact met je op!