Relatiegeschenk bierpakket

Verras je personeel en geef een relatiegeschenk bierpakket. Bekijk de mogelijkheden.

Relatiegeschenk bierpakket

Relatiegeschenk bierpakket?

Een bierpakket als relatiegeschenk is momenteel enorm populair. Tover een lach op iemands gezicht met een speciaalbier pakket op maat. Bij Speciaalbiergeschenkpakketten.nl maken we gepersonaliseerde pakketten met de allerlekkerste speciaalbiertjes. Geheel op maat. Heerlijke speciaalbieren gecombineerd met een gepersonaliseerde borrelplank, heerlijke hapjes, een bieropener of een leuk kaartspel: bij Speciaalbiergeschenkpakketten.nl is het allemaal mogelijk! Neem snel contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Blond bierpakket

Waarom bier als relatiegeschenk?

Speciaalbier is nu populairder dan ooit. Wat valt er onder speciaalbier? Dat zijn alle biertjes met een unieke smaak. Van licht en fris tot aan zwaar en hoppig. Zo laat je jouw klantrelaties nieuwe smaken ontdekken waar ze vervolgens met veel lof met hun vrienden over zullen praten. Bier heeft echt de kracht om te verbinden.

Ook staat de kwaliteit van onze speciaalbieren absoluut centraal. Iedere slok is een beleving en dat maakt speciaalbier dan ook het perfecte relatiegeschenk.

Bierpakket op maat

Bovendien zijn onze pakketten geen standaard relatiegeschenk maar zijn het echte maatwerk pakketten. Allereerst heb je de keuze uit meer dan 100 biertjes om jouw ideale relatiegeschenk samen te stellen. Ten tweede heb je de keuze om allerlei leuke goodies aan je pakket toe te voegen. Als allerlaatste heb je ook de keuze om je bedrijfslogo of een persoonlijke boodschap toe te voegen. Zo heb jij compleet de touwtjes in handen.

Levering van jouw bierpakket

Wanneer je jouw relatiegeschenk vol met het lekkerste bier hebt besteld, verzorgen wij de rest. Zo leveren we de pakketten keurig op tijd op een door jou geselecteerd adres naar keuze. Wil je het pakket liever rechtstreeks thuis laten bezorgen bij de ontvangers? Dat is ook mogelijk. We helpen je graag met al je vragen en wensen. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken.

Ook zo’n zin om een speciaalbier pakket samen te stellen en te bestellen?

Je kunt gemakkelijk jouw wensen doorgeven en dan nemen wij contact met je op!