Tripel bierpakket

Verras je personeel en geef een Tripel bierpakket. Bekijk de mogelijkheden.

Tripel bierpakket

Tripel bierpakket bestellen?

Een biertje voor de echte bierliefhebber. De Tripel! Deze zwaar bovengistende biertjes met complexe smaak bezorgen een echt genietmomentje. Bij speciaalbiergeschenkpakketten.nl verkopen we daarom tripel bier pakketten. Het is bij ons mogelijk om deze pakketten geheel naar eigen wens te personaliseren. Zo maak je iedere ontvanger blij!

Blond bierpakket

Tripel bierpakket samenstellen?

Ben je van plan om je personeel te verrassen? Dan is het tripel bierpakket een mooi geschenk! Met de feestdagen in aantocht bezorg je alle personeelsleden een mooi cadeau om het jaar mee af te sluiten. Kies bijvoorbeeld voor een heerlijk proef kerstpakket met de lekkerste speciaalbieren om te proeven, of kies voor het borrel kerstpakket met een heerlijk hapje en een custom borrelplank. Ook op andere momenten is het tripel bier pakket een geschikt geschenk. Het is bij ons mogelijk om dit pakket zelf samen te stellen. Hier kies je zelf de lekkerste tripel biertjes uit. Daarnaast kun je ook andere elementen toevoegen zoals een borrelplank, hapjes, bieropeners en bierglazen. Hiervoor dien je contact met ons op te nemen om alle mogelijkheden te bespreken.

Bij Speciaalbiergeschenkpakketten.nl is alles mogelijk. Door het directe contact met onze brouwers kun je bij ons uit heel veel heerlijke bieren kiezen. Daarnaast kunnen wij door het directe contact ook snel leveren.

 

Passie voor speciaalbierpakketten

In het afgelopen jaar hebben wij al meer dan 4000 speciaalbierpakketten mogen leveren. En dat vinden we geweldig. Voor veel bedrijven gaan we aan de slag en bezorgen we een glimlach op het gezicht van elk personeelslid. Onze hobby is onze passie geworden. We gaan dan ook graag voor jouw bedrijf aan de slag. In goed overleg met jou stellen we een tripel bier pakket samen waar we beide trots op zijn.

 

Tripel bierpakket op maat

Van al dat lezen over bier krijg je natuurlijk dorst. Bestel online een tripel bier pakket. Voor specifieke vragen of wensen kun je ons bellen via 076 – 82 00 206 of per mail via info@speciaalbiergeschenkpakketten.nl. Daarnaast hebben wij een handig contactformulier waar je direct je vraag en wensen kwijt kan. Hiervoor klik je op de onderstaande button.

Levering

Wanneer je jouw bierpakket vol met Tripel bier hebt besteld, verzorgen wij de rest. Zo leveren we de speciaalbier pakketten keurig op tijd op een door jou geselecteerd adres naar keuze. Wil je het pakket liever rechtstreeks thuis laten bezorgen bij de ontvangers? Dat is ook mogelijk. We helpen je graag met al je vragen en wensen, ook als je jouw bierpakket volledig zelf samen wilt stellen en wilt afwijken van bovenstaande keuzes. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken.

 

Ook zo’n zin om een speciaalbier pakket samen te stellen en te bestellen?

Je kunt gemakkelijk jouw wensen doorgeven en dan nemen wij contact met je op!