Van de Streek bierpakket

Verras je personeel en geef een samengesteld bierpakket van Van de Streek bierbrouwerij. Bekijk de mogelijkheden.

Van de Streek bierpakket

Van de Streek bierpakket bestellen?

Een bierpakket met Van De Streek bier is een heel leuk relatiegeschenk aan jouw personeel of klantrelaties. Naast hoge kwaliteit speciaalbier, maak je dit bierpakket nog specialer door het te laten personaliseren. Wij helpen je hier graag bij. Voeg bijvoorbeeld een leuke boodschap toe of bedruk jouw Van de Streek bierpakket met jouw logo of boodschap. 

Er is veel mogelijk bij Speciaalbiergeschenkpakketten.nl en wij denken graag met je mee. Wil je dus jouw personeel een leuke attentie geven? Kies voor een Van de Streek bierpakket boordevol met blond, tripel en heerlijk andere speciaalbier. 

Leuk om te geven tijdens de feestdagen of als spontane verrassing!

Belgisch bierpakket

VandeStreek bierpakket samenstellen?

Speciaal bier uit het hart van Nederland. Van De Streek is een brouwerij gevestigd in Utrecht. Het brouwt kwaliteitsbieren met smaak om op ieder moment van te genieten. Het is dus letterlijk gebrouwen om te drinken. Fijn toch? 

Bij Speciaalbiergeschenkpakketten.nl kan je dus kiezen om jouw personeel te verrassen met een bierpakket van deze brouwerij. Wil je iets extra’s toevoegen? Dat kan. Neem contact met ons op en wij regelen het. 

Naast ons van de Streek bierpakket bieden we ook andere bierpakketten aan. Bekijk eens ons alcoholvrije bierpakket of ons Blond bierpakket.

Snel geleverd

Interesse in het bestellen van een bierpakket op maat? Dan ben je bij Speciaalbiergeschenkpakketten.nl op de juiste plek. Wij hebben een passie voor bier. Inmiddels hebben we al duizenden pakketten op maat mogen maken voor verschillende bedrijven. En hier willen we nog jaren mee doorgaan. Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de samenstelling van het bierpakket en persoonlijke toevoegingen.

Levering

Wanneer je jouw bierpakket vol met Van de Streek bier hebt besteld, verzorgen wij de rest. Zo leveren we de speciaalbier pakketten keurig op tijd op een door jou geselecteerd adres naar keuze. Wil je het pakket liever rechtstreeks thuis laten bezorgen bij de ontvangers? Dat is ook mogelijk. We helpen je graag met al je vragen en wensen, ook als je jouw bierpakket volledig zelf samen wilt stellen en wilt afwijken van bovenstaande keuzes. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te ontdekken.

 

Ook zo’n zin om een speciaalbier pakket samen te stellen en te bestellen?

Je kunt gemakkelijk jouw wensen doorgeven en dan nemen wij contact met je op!