Zeeuws bierpakket

Verras je personeel en geef een Zeeuws bierpakket. Bekijk de mogelijkheden.

Zeeuws bierpakket

Zeeuws bierpakket bestellen?

Wat is er leuker dan jouw personeel of klantrelaties verrassen met een Zeeuws bierpakket? De basis is Zeeuws speciaalbier van de hoogste kwaliteit. Verder zijn de ontwerp mogelijkheden eindeloos. Zo kan je het pakket bedrukken met het logo van je bedrijf of juist een persoonlijke boodschap toevoegen. Wij denken graag met je mee om de lekkerste Zeeuwse bieren te combineren met de leukste en custom-made verpakkingen. Deze pakketten zijn leuk om te geven tijdens de feestdagen, om bedrijfsdoelstellingen te vieren of juist als spontane verrassing. Wij bespreken graag de mogelijkheden. Laat een berichtje achter of vraag direct een maatwerk pakket aan!

Blond bierpakket

Waarom een Zeeuws bierpakket?

Al sinds de middeleeuwen wordt er in Zeeland bier gebrouwen. Zeeland is rijk aan veel verschillende brouwerijen. Zeeuws speciaalbier wordt gemaakt van en met Zeeuwse grondstoffen en ambachtelijk gebrouwen. Laat je personeel of klantrelaties kennis maken met deze unieke en zalige smaken.

Zelf je Zeeuws bierpakket samenstellen?

We hebben nauwe banden met onze Zeeuwse brouwers en daardoor een ruim aanbod aan verschillende Zeeuwse bieren. We helpen je graag met het samenstellen van jouw ideale bierpakket. Wil je naast de lekkerste Zeeuwse bieren ook graag biertjes vanuit andere streken toevoegen aan jouw pakket? Dat kan natuurlijk ook. Je hebt de keuze uit meer dan 100 verschillende bieren. Bovendien bieden we ook andere bierpakketten aan, bekijk ook onze alcoholvrije bierpakketen of onze Belgische bierpakketten.

Verras je personeel

Wanneer geef je nou zo’n Zeeuws bierpakket cadeau? Wij kunnen wel 100 redenen bedenken wanneer het leuk is om een bierpakket cadeau te doen. Zo is het een ideaal kerstpakket, leuk als presentje wanneer iemand een promotie krijgt of om een jubileum van je bedrijf te vieren. Kortom een bierpakket is altijd leuk om te geven, maar uiteraard nog leuker om te krijgen!

Goede service en snelle levertijd

Heb jij de keuze gemaakt welke biertjes er in jouw pakket komen? Wij verzorgen de rest. Zo leveren we jouw speciaalbier pakketten keurig op tijd op een door jou gekozen adres. Wil je het pakket juist rechtstreeks thuis laten bezorgen bij de ontvangers? Ook dat is mogelijk. We helpen je graag met al je vragen en verzoeken, de mogelijkheden zijn eindeloos. Neem contact met ons op om jouw wensen te bespreken.

Ook zo’n zin om een speciaalbier pakket samen te stellen en te bestellen?

Je kunt gemakkelijk jouw wensen doorgeven en dan nemen wij contact met je op!